مشاوره حقوقی رایگان - طریقه استرداد سفته

در یک شرکت پخش مواد غذایی که دفتر ان در شهرستان دیگری بود مشغول کار شدم همان ابتدا سه فقره چک به مبلغ سی میلیون تومان بهش دادم که شماره سفته ها را در قرارداد بنویسد و قرارداد را بفرستد تا من امضاء کنم. متاسفانه قرارداد نفرستاد من فقط سفارش می گرفتم و در جریان نحوه وصول وجوه سفارشات نبودم. گاهی اوقات مدیر شرکت تماس می گرفت و اگر طلبی از مغازه ای داشت من می گرفتم و برایش واریز می کردم. از مغازه ای سفارش گرفتم بدون هماهنگی با من چک ازش گرفتند. روز بعد گفتند مجددا از همان مغازه سفارش بگیر من گفتم که ایشان مشکل دارد و بدهکار است ولی خودشان گفتند برو سفارش بگیر و روز بعد اجناس را به همان مغازه تحویل دادند و فقط یک فاکتور دارند که روی ان نوشته شده "رسید شد"بعد از مدتی که خودشان یکی از چکها را به بانک بردند و پاس نشد و فرمش زدند انها را برای من فرستادند. من نیز به به بانک و دادگاه رفتم که روی چکها اقدام کنم و درخواست استرداد اجناس کالاها را از مغازه فروشنده انجام دهم برایم وکالت فرستادند اما چون دادگاه گفت هزینه دادرسی باید پرداخت کنید گفتند خودش کم کم پرداخت می کند و عجله نکنید. بعد از ان من گفتم چکها را نمی فرستم تا یا قرارداد برایم بفرستید یا سفته ها را برایم بفرستید و چون قرارداد نداشتم بطور شفاهی به من گفتند ادامه فعالیت نده. حال یکی از سفته ها را فرم زدند و در مرحله شورای حل اختلاف است. حال چون قرارداد نداشتم و سفته هایم سفید امضاء هستند ایا چکها را برای انها بفرستم یا اینکه انها را بعنوان دلیل فعالیت در ان شرکت پیش خودم نگهدارم؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

فعلا چکها را نگه دارید و یه اظهارنامه براشون بفرستید برای استرداد سفته ها و بعدا توی جلسه شورا بگید که سفته ها بابت ضمانت بوده و سفید امضا و درخواست کارشناسی
برای دریافت اطلاعات حقوقی کاربردی به صورت روزانه به صفحه اینستاگرام من مراجعه کنید
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer