مشاوره حقوقی رایگان - ابطال صلح نامه

بسمه تعالی

اگر با این متن صلح نامه مالی صلح شود قابل ابطال و برگشت می‌باشد یا خیر
لازم به ذکر است سند قطعی 6دانگ به نام متصالح تنظیم شده و متصالح ملک مورد نظر را فروخته و سند به کسی دیگر انتقال داده

صلح نامه
ماده یک طرفین صلح نامه
مصالح: ........ فرزند با کد ملی ......و آدرس

متصالح : آقای ......... فرزند .....کد ملی ....و آدرس
ماده 2,مورد صلح
مورد صلح عبارت است از یک دستگاه آپارتمان با مشخصات.........و آدرس........با پلاک ثبتی.....

ماده 3 مال الصلح
مصالح در ازای پرداخت یک سکه بهار آزادی که از سوی متصالح به مصالح پرداخت گردید همچنین در ازای پیگیری امور و کارهای مصالح من جمله
پیگیری امور از اداره راه و شهرسازی جهت قطعه زمین متعلق به مصالح

نگهداری و مدیریت سوله غیر فعال واقع در سعید آباد شهریار و پیگیری امور اداری مصالح در شهرستان رامسر مصالح مورد صلح را به متصالح صلح نمودند

4شرایط قرارداد
طرفین قرارداد در کمال صحت عقل و اختیار و اراده کامل در حضور شهود اقدام به تأیید و امضای این صلح نامه نموده لذا کلیه خیارات از جمله خیار غبن فاحش ولو افحش و همچنین خیار تدلیس را از خود سلب و‌ساقط نمودند

تبصره 1 حسب الاظهار مصالح قبلا عین و منافع مورد صلح را به کسی واگذار نموده و نخواهد نمود
تبصره 2 متعاقدین ضمن العقد حاضر و ضمن عقد خارج لازم که با قرار عقد خارج مزبور فی‌مابین بطور شفاهی منعقد گردیده است کلیه ادعاها و اعتراضات بعدی و احتمالی تحت هر عنوان پیش بینی شده یا نشده ولو به عنوان تضرر و غیره را از خود سلب و ساقط نمودند
این صلح نامه در تاریخ ،در دو نسخه و چهار ماده و دو تبصره در استان تهران شهرستان تهران تهیه و تنظیم گردیده و به امضای طرفین و‌ شهود رسیده که هر یک حکم واحد را داراست و از تاریخ امضاء قرارداد لازم الاجراست.

امضا و اثر انگشت مصالح .امضا و اثر انگشت متصالح. شاهد 1 شاهد 2شاهد3

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

لطفا سوالتان را مختصر و مفید مطرح کنید تا بررسی شود و راهنمایی شوید