مشاوره حقوقی رایگان - عدم پذیرش مسئولیت مدیریت توسط اعضای ساختمان

سلام وقت بخیر
داخل یک آپارتمان 16 واحدی ساکن هستم. چندین بار جلسه گرفتیم واسه تعیین مدیر و یا هیات مدیره. هیچ کسی قبول نمیکند و چندین بار آب و برقمون قطع شده چون کسی نبوده پول ها رو جمع کند و قبوض رو پرداخت کند. آسانسور هم همیشه خراب. چطور میتونم انجام این امور رو قبول کنم ولی مسئولیتی هم نداشته باشم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدون تشکیل مجمع به ساختید اعلام کنید تا انتخاب مدیر کارهای مربوط به جمع آوری شارژ و هزینه های ساختمان را انجام می دهید.