مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری پارکینگ به انباری

سلام بنده در ساختمان 4طبقه زندگی میکنم پارکینگ سهم طبقه اول و چهارم هست که انباری ندارد ولی ما وسایل هامون رو یک گوشه جمع کردیم و پرده زدیم
و از طرفی چون اون جا بازار هست ما کرکره رو دادیم بالا و پارچه هامون رو جلوی پارکینگ ریختیم و سایبون وصل کردیم. طبقه هایی که سهم پارکینگ ندارند از ما شکایت کردن و قاضی به اون ها رای داده و گفته باید همه وسایلی که داخل پارکینگ ریختیم و جمع کنیم آیا درست هست؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با توجه به تغییر کاربری پارکینگ بله