مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل حبس به پابند الکترونیکی

سلام وعرض خسته نباشید بنده خانمم به دلیل سوزاندن چک طلبکار به جرم خیانت در امانت به یکسال وشش ماه حبس محکوم قطعی شده و حدود7روز درزندان هستند ایا بدون پرداخت بدهی شاکی و رضایت شاکی میتوانم درخواست پابند الکترونیک و یا آزادی مشروط بدهم بیاد بیرون خواهش میکنم جواب بدهید. باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در پرونده خیانت در امانت در صورت رضایت شاکی خصوصی متهم آزاد می شود

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام ، می توانید به شعبه صادرکننده رای قطعی درخواست پابند الکترونیکی بدهید، ولی موافقت آن با شعبه می باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود به خصوص آرا صادره