مشاوره حقوقی رایگان - اجراییه دادنامه

من دوماه قبل حکم رو گرفتم که کسی که به من بدهکار بود محکوم به پرداخت طلبم شده. چهار روز پیش بردم که حکم بره اجرای احکام. منشی دادگاه به من گفت برو یک ماه دیگه بیا. ولی از طریق حساب کاربری ام در سایت قضایی دیدم که نوشته اجراییه برای دادنامه من علیه طرفم صادر شده. راهنمایی کنید الان چیکار کنم برم دادگاه چی بگم آیا برم ؟ یا بمونم یک ماه دیگه که منشی گفتن؟ روال به چه صورته و چیکار ‌کنم

پاسخ ها :

محمدرضا نوروزي فيروز

جناب آقای محمدرضا نوروزي فيروز :

باسلام؛ اگر شما مالی را برای توقیف از طرف مقابل خود سراغ دارید می توانید طی لایحه ای تقاضای توقیف و سپس اجرای آنرا داشته باشید در غیر اینصورت برابر با ماده 3 از قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی اگر پس از ابلاغ اجرائیه ، محکوم ٌعلیه ظرف مدت یکماه دادخواست اعسار خود را تقدیم دادگاه ننماید شما پس از یکماه از تاریخ ابلاغ اجرائیه به نامبرده می توانید درخواست بازداشت و جلیب ایشان را داشته باشید