مشاوره حقوقی رایگان - ملک قولنامه ای قابل توقیف است؟

سلام یکبار دیگه این سوال رو پرسیدم یکی از استاید گفتن خیر یکی گفتن بله

متوجه نشدم بازم میپرسم ملک قولنامه ای قابل توقیف است برای مهریه؟ اگه هست چطور استعلام میشه ؟ از کدوم منبع وقتی قولنامه طرف حتی کد رهگیری هم نداره

پاسخ ها :

یک وکیل

توقیف از طریق ثبت اسناد انجام میشه و چون قولنامه به نام مالک در ثبت سابقه ندارد امکان توقیف وجود ندارد

سيامك نيكخواه ده نوی

سيامك نيكخواه ده نوی :

استان :

سلام .
اگر ملک مورد نظر مشخص و در تصرفتون باشه اگه سابقه ثبتی نداشته باشه که بصورت رسمی بنامتون باشه بر اساس ماده 101 قانون اجرای احکام مدنی با معرفی محکوم علیه قابل توقیف است.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام اگر طلب کار مدارکی دال بر مالکیت شما بر ملک مذکور داشته باشد قابل توقیف است در غیر اینصورت خیر......... چون طلبکار اساساً از وجود این ملک بی خبر است و طبق هیچ استعلامی نیز مالکیت شما مشخص نمی شود....... در صورت نیاز به مشاوره لطفاً تماس بگیرید