مشاوره حقوقی رایگان - جریمه اضافه بنا ملک

سلام و ادب و احترام
در سال 1400 اقدام به خرید خانه 2 طبقه کردیم که پارکینگ نداشت و مجبور شدیم طبقه اول رو تبدیل به پارکینگ کنیم و طبقه دوم رو به پذیرایی و آشپزخانه و روی پشت بام اقدام به ساخت 3 اتاق خواب و سرویس بهداشتی و حمام کردیم
لازم به ذکر است مجوز احداث پارکینگ و 1 اتاق روی پشت بام رو به عنوان انباری از شهرداری گرفتیم.
سوال بنده از حضور شما وکیل محترم این است که جریمه اضافه بنا مشروح چطور محاسبه میشود؟
آیا تبصره ای هست که چون طبقه اول رو تبدیل به پارکینگ کردیم و 1 طبقه خونه از بین رفت عوضش اتاق های بالا که ساختیم به جای اون حساب بشه و شامل جریمه اضافه بنا نشه ؟
ممنون از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال تخصصی وباید از شهرداری جویا شوید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع مشمول ماده 100 تخلفات ساخت و ساز در شهرداری ست و جریمه یا تخریب متصور است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را از طریق شهرداری منطقه خود به نحو حضوری پیگیری نمائید.