مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سند زمین خارج از طرح هادی

چگونگی گرفتن سند برای زمین روستایی که ارث پدری است و سند ندارد و در طرح هادی هم نیست و در طرح های روستایی جز فضای سبز است؟
برای این که این زمین رو براش سند بگیریم و در آن خانه بسازیم چه اقداماتی باید انجام داد؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از طریق اداره ثبت درخواست ماده147 بدین

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است اظهار نظر دقیقی به توان کرد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق قانون مسکن و شهرسازی و درخواست سند از ثبت اسناد که البته نیاز به موافقت سازمانهای دیگر نیز دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق اداره ثبت اسناد و املاک محل وقوع ملک نسبت به أخذ سند برای ملک مذکور در متن پرسش اقدام‌ نمائید.