مشاوره حقوقی رایگان - انتقال محل خدمت سربازی

باسلام خسته نباشین من اموزش خدمت رو در آصلاندوز گذراندم افتادم سردشت. من به اطرافیان گفته بودم اگه آشنا دارین من رو بندازین تبریز،در راه سردشت یکی به ما زنگ زد گفت من سرهنگ هستم، یکی تورو به من معرفی کرده تو رو بندازم خدافرین الان شماره کارت میدم 10 میلیون واریز کن من حل کنم کارتون رو من هم پرداخت کردم حتی صورتش هم ندیده ام الان 4 ماه هست که امروز و فردا میکند چی کار کنیم؟
آیا برگردم سردشت اضافه خدمت میخورم؟

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود ایشون کلاهبرداری کردند و میتوانید شکایت کنید سریعا به یگان مراجعه شمارا به دادگاه نظامی میفرستند وقانونا.حبس دارید چون اولین بارتون هست جزای نقدی میدهند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی می‌توانید شکایت نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بهتر است به خدمت خود ادامه دهید تا با مشکل مواجه نشوید.