مشاوره حقوقی رایگان - آیا به این کار تخریب اموال میگویند؟

شخصی از بنده به جرم تخریب اموال شکایت کرده حال قضیه به این صورت بوده که پیچ تابلو مغازه اش را بد روی دیوار مشترک نصب کرده و مستاجر هم میباشد . بنده پیچهای روی دیوار مشترک را باز کردم و انداختم زمین . و مجددا بستم تا زنگ بزنم110 و صورتجلسه کنم . این آقا فقط فیلم باز کردن پیچ را دارد . اما فیلم کاملش را من دارم .
ایا به این کار میگن تخریب اموال؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هرگونه ادعای نیاز به دلیل دارد و شما در مقام دفاع می‌توانید دلایل بی‌گناهی خود را ابراز نمایید