مشاوره حقوقی رایگان - پرونده به علت طرح تحقیقات مقدماتی نسبت محکومیت ثبت گردید

ایشون 4 سال پیش درخواست مهریه کرد من هم به خاطر زحماتش و حقی که بر ذمه داشتم یک واحد آپارتمان 100متری به نام همسرم کردم . از آن پس یواش یواش بنای ناسازگاری اش رو شروع کردند هر بار به یک بهانه ای باعث دعوا میشدم از کلمات و حرکاتی که متنفر بودم بیشتر استفاده میکرد در واقع عمدا باعث تنش میشد تا هفته گذشته که به من بعد از یکی از اون دعواهای ساختگی خواست خونه اش رو ترک کنم تو چشمام نگاه کرد و گفت از خونم برو بیرون متاسفانه دامادم هم فریب زنم رو خورده و در مقابل من که تا روز گذشته عزت و احترامی داشتم قد علم کردند و من هم عذر اونها رو خواستم . روز گذشته به صندوق ایمیلم پیامی از عدل ایران آمد مبنی بر این که همسر به اتهام مصرف مواد مخدر و الفاظ رکیک و کشیدن چاقو شکوائیه تنظیم و ارجاع داده بودند. دستور مقام محترم قضایی این بود که پرونده به علت طرح تحقیقات مقدماتی نسبت به محکومیت در تاریخ 11/3ثبت گردید حال خواهشمندم راهنمایی بفرمایید اصطلاحی که ثبت شده است به چه معنا می‌باشد و بنده چه باید بکنم . سپاسگذارم عزیزان وکلای محترم خادمی

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از شما بابت موارد شکایت شده منتظر ابلاغیه باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از شما شکایتی به عمل آمده است می‌بایست منتظر ابلاغ بمانید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
علیه شما با عناوین مجرمانه توهین و استفاده از سلاح سرد شکایت شده است و در جلسه رسیدگی بایستی از اتهام انتسابی به خود جهت رفع اتهام اقدام نمائید.