مشاوره حقوقی رایگان - حق الارث مادرم ازپدری

باسلام
مادری دارم ک شوهرش‌ک پدرمان است سکته کرده و زمین‌گیراست و درزمان جوانی ک پدربزرگ فوت کردند مادرم آن زمان ارثی نبُرد
ولی الان ک برادرش فوت کردند و بنای یک زندگی آرام و سرمایه داری را بنا نهاده است آیا جایِزنیست ک ب پاس آن فداکاری‌خواهر،برادر ویا وراث آن مرحوم خدمتی ک یک خواهردرحق‌برادر کرده را پاسخگویی کند وسپاسگذار آن خدمت جمیل باشد؟؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مادر شما می‌تواند بر اساس گواهی انحصار وراثت درخواست تقسیم ترکه و تعیین سهم الارث را دهد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال واضح نیست . اگر مادرتان سهم الارث خودش را به برادرش واگذار کرده قابل عودت نیست .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اسناد و مدارک باید رویت شود اگر شرایط محیا بود طرح دعوی حقوقی انجام میدهیم

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم مشخص نکرده آید که با میل و اختیار خود سهم الارث را از طریق قانونی واگذار کرده اند یا موضوع دیگری است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود