مشاوره حقوقی رایگان - ارسال نامه به رییس قوه قضاییه

ایجانب ضامن چند نفر بدون آگاهی شده ام و این متهمان خود را معرفی نکرده و حساب اینجانب که دو خانوار را تامین میکنم مدت 17 ماه مسدود میباشد و الان هم با وضعیت این بیماری کرونا هیچ کجا نمیتوانم سر کار بروم زندگی من فلج شده است نامه ای به رییس قوه قضاییه جناب آقای رئیسی نوشتم ولی هیچ پاسخی داده نشد میدانم اشتباه کردم ولی حداقل حسابم را باز کنند که بتوانم حقوق خود را برداشت کرده مخارج زندگی را بپردازم حال باید چکار کنم

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

همه حقوق شما را نمی توانند توقیف کنند نهایتا تا یک سوم حقوقتان را میتوانن توقیف کنن.از واحد اجرای احکام پیگیر موضوع باشید.قانون اجازه توقیف کل حقوق یک نفر را نداده است

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

با تکیه به ضمانت شما مقام قضایی چند متهم را از بازداشت آزاد نموده که چه بسا مدعی خصوصی داشته و یا عمل آنها مخل نظم عمومی بوده است
درصورت عدم معرفی ایشان به مرجع قضایی شما می بایست از عهده خسارات مدعیان خصوصی و یا جرائم دولتی برآیید
درصورتیکه از محل حضور ایشان مطلع هستید به قاضی اجرای احکام کیفری هر یک از پرونده ها مراجعه نموده و تقاضای صدور دستور جلب و بازداشت آنها را تقدیم نموده و برگ جلب دریافت کنید
با هماهنگی پلیس ایشان را جلب و به دادسرا معرفی نمایید تا از مسدودی حساب های بانکی شما رفع اثر گردد

از رئیس قوه قضاییه تقاضای خلاف حدود اختیارات ایشان و خلاف قانون نداشته باشید