مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه مستاجر در پایان قرارداد

با سلام و وقت بخیر
ما مستاجر هستیم
وقت ما تا 10 روز تموم میشود
ما 2 سال رهن و اجاره بودیم و میرفتم برای تمدید سال سوم
موجر ما از یک ماه پیش زنگ زده و گفته که میخوای بمونید و ما هم گفتیم بله و به توافق بدون سند رسیده ایم.منظور این است که ما برای سال برای دوم 300 رهن 5 اجاره و برای سال سوم 500 م رهن 7 م اجاره
حالا ما در این 10 روز یک جای جدید پیدا کردیم و 500 میلیون رو هم قبل از عقد قولنامه تمدید سال سوم بهشون 500م دادیم حالا بعد 10 روز که تموم میشود آیا ما مستجر یا موجر میتونیم ادعای خسارت دیر کرد کنیم و به مشاور املاک بگوییم قرارداد دیر کرد بنویسد

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

بابت چی خسارت دیر کرد !!!
اگر شفاها توافق شده و رهن و اجاره مازاد مورد قبول طرفین واقع شده ظاهرا ایرادی ندارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما توافق کرده‌اید خسارت تاخیر متصور نیست در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید