مشاوره حقوقی رایگان - درصد ساخت ملک

با سلام، یک ملک کلنگی 212 مترمربعی دارم پهنه r122 تهران که قسمت شمالی آن مشرف به خیابان 30متری و قسمت جنوبی آن مشرف به گذر 6 متری بن بست می باشد..خواستم بدونم شهرداری اجازه چه درصدی از سطح اشغال رو به ملک بنده میده؟ 60 2 یا 70درصد؟ مسئله بعدی اینکه آیا نورگیر یا پاسیو جزء سطح اشغال است و از تراکم کم می شود یا خیر؟
با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شهرداری موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این صورت می‌بایست از طریق شهرداری و کارشناسان مربوطه اقدام نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کارشناس مربوطه موضوع را بررسی می‌کند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع باید از طریق شهرداری پیگیری شود

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

با توجه به منطقه متفاوت است. پاسخ سما در شهرداری است.