مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از همسر معتاد

سلام خواهرم از طریق سایت غیر مجاز همسریابی با مردی آشنا شد بعداز عقد فهمیدیم جواب آزمایش شیشه مثبت بوده طرف سرعقدنامه به خواهرم گفته که ترک میکنم خواهرساده من هم باورش شده در عقدنامه قید شده که زوجه به اعتیاد همسر رضایت داده ولی ایشون علاوه برشیشه متادون هم مصرف میکنه کتک زیاد میزنه طوری که انگشت های خودش هم شکسته بود دارو زیاد مصرف میکنه نمیدونم برای چیه خیلی افسرده و بددهان و بداخلاق هست یه پسر هم از زن قبلیش داره خیلی خواهرمو اذیت میکنه چطور میتونیم درخواست طلاق بدیم که دادگاه خودش خواهرم رو طلاق بدهد شوهرش اصلا اهل توافق این ها نیست

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می تواند به جهت عسر و حرج دا‌دخواست طلاق دهد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اینکه می‌فرمایید خواهرتان در سایت غیر مجاز با ایشان آشنا شده پس باید می‌دانست که آن شخص هم غیر مجاز است بنابراین خود کرده را تدبیر نیست طلاق حق مرد است مگر احراز شرایطی بسیار سنگین که در تخصص شما نیست و بهتر است با وکیل متخصص خانواده در دادراه مشورت کنید