مشاوره حقوقی رایگان - اتهام مشارکت در ایجاد خانه فساد

سلام بنده هفت ماه پیش بعنی برج چهار با یک خانم آشنا شدم و در منزل ایشان چند ساعتی مهمان بودم یک دفعه مامور ریخت و من و اون خانم همسرشون رو گرفتن گویا اون زن و مرد خانه فساد را انداخته بودن و کلاهبرداری هم میکردند از مردم عکس میگرفتن و ازشون پول میگرفتن هیچ چیز بر علیه من نیست ثابت شده که پول به حساب کی کرده و شاکی اون ها بودن و همه چیز رو گردن گرفتن اما شوهر اون خانم واسه کمتر شدن جرمش الکی گفته که من هم بودم پرینت که گرفتن دیدن پولی به حسابم نیومده و هیچ مدرکی نداشتن ولی به دروغ گفت که دستی پول میدادم اما تو کیف پول نبود سابقه ندارم و هفت ماه زندانی کشیدم ایا امکان حبس بازم هست یا نه؟

پاسخ ها :

محمدعلی رضایی برزانی

جناب آقای محمدعلی رضایی برزانی :

سلام و درود
پروندتون کاملا باید مطالعه بشه ولی اجمالاً جای دفاع دارید...

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال ناقص است مدت 7 ماهی که در حبس بوده اید قرار بازداشت موقت بوده یا در اثر حکم محکومیت قطعی بوده ؟

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بنظرم قابلیت دفاع دارد ولی نیاز به مطالعه پرونده دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد چرا که بدوا نیاز است بگویید مدت 7 ماه حبس با چه عنوانی بوده است در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود