مشاوره حقوقی رایگان - عدم اعمال مدرک تحصیلی در کار

باعرض سلام و ادب اینجانب با مدرک دیپلم استخدام رسمی شدم سپس مدرک لیسانس و فوق خود را اعمال کردم و برای شروع تحصیل دکترا با کارگزینی محل خدمت مذاکره کردم و آن ها گفتند اوکی شما بخون بعد اعمال مدرک میشود و حتی درخواست کتبی ماموریت آموزشی هم دادم با معرفی جایگزین قبول کردند اما من با مرخصی های خودم و با پول و هزینه خودم ادامه تحصیل در مقطع دکترا دادم و سال1401فارغ التحصیل شدم از آن زمان تاکنون با این که مدرکم مرتبط و در همان پست و رشته مشغول خدمت هستم با اعمال مدرکم مخالفت میکنند و عنوان میکنند چون دو مدرک قبلا اعمال شده لطفا این مسئله را راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

متاسفانه به کرات دیده می‌شود هر وقت سطح تحصیلات بالا می‌رود سمت شغلی پایین می‌آید و بهتر می‌بود با همان دیپلم ادامه شغل می‌دادید علیهذا ملزم به رعایت قوانین و استخدام اولیه خود می‌باشید