مشاوره حقوقی رایگان - جدا کردن سهم از ملک مشاع

باسلام. اینجانب بیست سال پیش منزلی با پدرم شراکتی خریدیم و بعدا یکی ازبرادرانم بدون اجازه من یک طبقه بالای آن رو ساخت حالا پدرم فوت شده اگر بخواهم سه دانگ از سهم خودم را جدا کنم به چه صورت من سهم میبرم؟ آیا از طبقه بالا هم من سهم دارم یا ندارم؟ ممنون.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه چند سال است ساخته است به نظر بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید