مشاوره حقوقی رایگان - مالیات بر ارث در صلح مشروط

سلام. پدرم دو سال قبل به رحمت خدا رفتند در زمان حیات ملک تجاری شان را به ورثه ها بصورت صلح مشروط انتقال داده و سند زدند و البته هیچ مالیاتی هم تا کنون پرداخت نکرده اند. اینک ورثه ها قصد فروش ملک را دارند چه مالیاتی و طبق کدام ماده مالباتی باید پرداخت کنیم. سپاس فراوان

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

چنانچه صلح عمری کرده اند مالیات تعلق میگیرد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

برای هرگونه انتقالی از ماترک متوفی نیاز به فرم شماره 5 اداره مالیات دارید