مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله موتورسیکلت

سلام
بنده یک دستگاه آپاچی در تاریخ 24 اردیبهشت امسال خریداری کردم موتور از لحاظ ظاهری و فنی خرج داشت ولی توی قولنامه ذکر نشد اما دامادمون اونجا شاهد بود و قرار شد خودم درستش کنم و بیمه هم نداشت که من بیمه و جریمه 2سال نداشتن بیمه هم خودم دادم حالا من بالای 20میلیون خرج موتور کردم که فاکتورشم میتونم برم از فروشنده لوازم و تعمیرکار بگیرم
فروشنده موتورسیکلت خودش واسطه بود و بعد از صاحب سند وکالت گرفت انتقال داد به من ،منم 30مرداد رفتم تعویض پلاک ولی موتور به دلیل پاک شدگی 5رقم آخر شماره انجین پلاک نشد و تاریخ وکالت نامه هم فردای انروز تموم شد فروشنده هم گفت دیگه به من ربطی نداره ما تو قولنامه نوشتیم که موتور رویت شد و صحیح و سالم تحویل خریدار گردید منم همین یک ماه پیش یه احضاریه واسه فروشنده و صاحب سند فرستادم که صاحب سند زنگ زد و دوباره بهم 20روز وکالت داد رفتم یه تعویض پلاک دیگه که از اونجا فرستادن آگاهی و دادسرا بعد هم کارشناس اومد تشخیص داد که کارتل موتور غیرقانونی تعویض شده اصالت منفی و قاضی هم رای داد که موتور تا وقتی که قانونی کارتل عوض نشه بنام کسی نمیخوره توی همین پورسه تقریبا 2میلیون هم پول کارشناس و جریمه دادم حالا هم به صاحب سند میگم بیا برو دنبال کاراش موتورو بزن به نامم میگه به من ربطی نداره من موتورو 10سال پیش فروختم الانم میرم توقف موتورو میگیرم که اگه تو باهاش خلافی کردی پای من گیر نباشه
الان من باید چیکار کنم؟ منتظر بمونم تا یجا موتور توقیف کنن یا اگه معامله‌ فسخ کنم میتونم پول موتور با این هزینه‌هایی که کردم یا ضرر و زیانمو بگیرم؟
یا باید برم دادخواست تنظیم سند برای فروشنده بفرستم؟
درضمن ببخشید که طولانی شد

پاسخ ها :

فسخ معامله موتور سیکلت معامله موتور سیکلت موتور سیکلت