مشاوره حقوقی رایگان - احضاریه تعیین مهلت برای انجام کاری برای شخص ذی سمت

احضاریه تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت یعنی چه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در مهلت قانونی در شعبه حاضر شوید و دفاعیات خود را مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام یعنی در پرونده یک اقدامی باید انجام شود مانند جلسه رسیدگی درخواست کارشناسی می‌بایست به موضوع آن استناد کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بدین معنی است که بایستی در مهلت مقرر در شعبه مربوطه جهت امر خواسته شده حاضر شد‌.

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

یعنی برای موضوعی برلی شما ابلاغ آمده در مهلت قانونی انجام دهید مثل واریز وجه کارشناسی یا معرفی کفیل و .‌.
در شرح ابلاغ آمده است دقیقا چه کاری

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

یعنی از طرف مرجع قضایی اعلام شده ظرف مدت معینی کار خواسته شده در ابلاغیه انجام شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در ‌مهلت مقرر حضورا به شعبه مراجعه نمایید