مشاوره حقوقی رایگان - درخواست کارشناسی مجدد

سلام ما یک پرونده زمین داریم که طرف مقابل که طبق نظر کارشناسی که ده ماه بیش انجام گرفت محکوم شد حالا اجراییه صادر شده ولی درخواست اعسار داد و اعسار او قبول شده و تقسیط کردن براش ولی باز هم تجدید نظر خواهی کرده و تعدیل تقسیط خواسته است. آیا من الان میتونم درخواست کارشناسی مجدد بدیم یا چون هنوز نرفته اجرای احکام نمی تونیم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتیکه باب اعتراض به نظرکارشناس باز باشد در موعد یکهفته از وصول نظر ایشان، شما قادر به اعتراض در شعبه بدوی هستید نه تجدید نظر، مگر مقام تجدید نظر، خود اقدام به ارجاع نماید