مشاوره حقوقی رایگان - تخریب انباری زیر تانکر آب به مساحت 9متر مربع بعد از 4سال که از قدمت آن گذشته است

باسلام. چهار سال پیش قطعه زمین کشاورزی به مساحت 1678 متر مربع از زمینهای حصار سرخ مشهد خریداری و مبادرت به کاشت درختان میوه به تعداد 100درت کردم وبرای آبیاری قطره ای لازم به لوله کشی وبرپا کردن تانکر آب بود که اقدام کردم واطراف پایه این تانکر انباری به مساحت 9متر مربع جهت نگهداری لوازم کشاورزی مثل بیل ،کلنگ فرقون،سمپاش وکود وسم کشاورزی احداث کردم مهم اینجا هست که جهاد کشاورزی بدون ابلاغ کتبی وااخطار قانونی مبادرت به تخریب این انباری وتانکر آب وهمچنین لوله کشی آبیاری قطره ای نموده ونهال سه ساله که الان شش ساله شده وغرق در میوه بود در معرض نابودی وخشک شده قرار گرفته
آیا راهی هست برا احداث مجدد وبرپا کردن تانکر ضمنا هیچ کدام از همسایه ها که بعضا ویلا سازی کردن مشمول تخریب نشده اند واگر قانون هست برای همه باید یکسان اجرا بشود چرا من مثتثنی شده ام

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما مرتکب جرم تغییر کاربری غیرمجاز اراضی شده اید
و امکان تخریب وجود خواهد داشت

بله شما باید ابتدا به اداره جهاد کشاورزی درخواست بدهید