مشاوره حقوقی رایگان - سابقه و مزایا

باسلام و خسته نباشید جانانه خدمت شما عزیزان که مشکلات مارو از ته دل مورد لطف قرار میدین تشکر میکنم .
من در سال 9/19/ 84 حین خدمت مقدس سربازی دچار مصدومیت گردیدم و در سال 87/10/29 طبق حکمی از شورای پزشکی معلول خدمتی شدم. سوالم اینجاست چون ما بازنشسته شدیم و حدود 20سال حق بازنشستگی از فیش حقوق ما کسر میشه. بین این سالها که مدام در شورای پزشکی حاضر میشدم (یعنی از تاریخ حادثه تا تاریخ رای قطعی) که حدود 4سال میشه نه سابقه ای برا ما لحاظ گردیده و نه حقوق و مزایایی در ضمن (تاریخ اعزام بنده به خدمت 83/09/19 میباشد) میخواستم بدونم میتونم پیگیر این امر باشم تا به خواسته ام برسم و کجا مراجعه کنم ؟

پاسخ ها :

سيدعلي معادي

سيدعلي معادي:

سلام بله میتوانیدازطریق طرح دعوی علیه یگان خدمتی خوددردادسراس نظامی اقدام نمایید.موفق باشید.