مشاوره حقوقی رایگان - ترک کار بعد از اتمام قرارداد

با سلام
بنده به مدت دو سال و نیم هست در شرکت خصوصی در قسمت مالی مشغول به کارم و قراردادها سه ماه به سه ماه تمدید میشود و پایان قراردادم اسفند ماه امسال است از بنده چند ماه پیش سفته حسن انجام گرفتند و الان من قصد تمدید قرارداد را ندارم برای سال جدید
اگر به کارفرما از یک ماه قبل اطلاع ندهم که قصد تمدید ندارم برای سال آینده مشکل برای من به وجود می آید و بابت سفته گرفته شده از من در قرارداد چیزی ذکر نشده ایا کارفرما میتواند با سفته شکایت کند؟

پاسخ ها :

ترک کار بعد از اتمام قرارداد سفته حسن انجام کار کارگر سفته ترک کار کارگر کارفرما