مشاوره حقوقی رایگان - اعمال مدرک کارشناسی ارشد در کار

باسلام اینجانب کارمند رسمی شبکه بهداشت و درمان با 15 سال سابقه کاری می باشم که با لیسانس در رشته بهداشت خانواده استخدام شدم. الان چند ساله که فوق لیسانس رشته مدیریت دولتی گرایش منابع انسانی گرفتم. خواستم بدونم آیا مدرک فوق لیسانس من اعمال میشود یا نه؟
ممنون

پاسخ ها :

اعمال مدرک کارشناسی ارشد در کار اعمال مدرک تحصیلی مدرک تحصیلی