مشاوره حقوقی رایگان - پایان کار

سلام. ملکی را خریده ام که چند دست گذشته، ملک پایان کار ندارد و طبق قرارداد می‌شود از سازنده شکایت کرد و حتی دیر کرد هم بعد 9 سال گرفت
ولی وکیل می‌گوید زمان شکایت باید از تمامی مالکین قبل هم با سازنده شکایت کنید. این یک قانون است. من هم چون با خریدار آخر رودربایستی دارم نگرانم. ایا واقعا قانون به این صورت است؟ ضمنا قرارداد سازنده با نفر اول است که فروخته به بعدی و بعدی به ما.
سپاس

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله
نگران ورودرواسی را کنار بگذارید و از مالکیت و حقوق خود دفاع کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله باید از همگی شکایت کرد ( سازنده و ایادی ماقبل)

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید بر اساس مفاد و شروط مندرج در قرارداد دادخواست مناسب
به طرفیت فروشنده و تمام ایادی قبلی اقامه نمایید
و