مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز از تراکم مجاز شهرداری و سایه‌اندازی

با درود و احترام،
پروانه ملک شاکی دارای 70% تراکم ساخت به لحاظ قطعه‌بندی شهرداری می‌باشد اما به هر دلیل، 55% از تراکم مجاز صرف احداث زیربنا شده است. ملک مجاور با پیشروی مازاد و غیرمجاز از پروانه (60% مجاز)، موجب سایه‌اندازی و اشرافیت به ملک مذکور شده است. در چنین حالتی برای شاکی حق شکایت و طرح خسارت سایه‌اندازی مازاد بر پروانه وجود دارد؟
با سپاس و تجدید احترام.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق شهرداری نسبت به پیگیری حضوری اقدام شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید ابتدا کارشناسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد