مشاوره حقوقی رایگان - حضانت دختر بالای هفت سال

سلام من 12 سالمه و دختر هستم
پدر و مادرم قصد طلاق دارند و من نمیتونم بدون هیچ کدوم زندگی کنم و عاشق جفتشونم می‌دونم که خودم میتونم انتخاب کنم اما سوالم اینه که میشه انتخاب کنم هر وقت دلم خواست پیش بابا و هر وقت دلم خواست پیش مامانم باشم یا نه حتما باید یک نفر رو انتخاب کنم یا این که زمان مشخصی داشته باشه بعد من یک خواهر هفت ساله دارم و پدر و مادرم هردو صلاحیت نگهداری ازشون دارند دادگاه اون رو به کی میده اون خیلی وابسته به من هست.

پاسخ ها :

هما سجده

سرکار خانم هما سجده :

سلام حضانت بعد از 7 سالگی با پدر هست، بعد سن بلوغ هم فرزندان خودشان تصمیم میگیرند با مادر زندگی کنند یا با پدر.
اما در نهایت همه چیز بستگی به مصلحت فرزند داره.