مشاوره حقوقی رایگان - تایید نهایی ماده 477

سلام وقت بخیر ببخشید
در حدود 6ماه پیش رای ماده 477 از اصفهان به نفع من صادر شد و برای تایید نهایی به تهران ارسال شده است ولی تا حالا خبری از تایید رای برای من ارسال نشده است لطفاً راهنمایی کنید از چه طریقی میتوانم پاسخ رای را دریافت کنم ؟,و همین سوال را مطرح کردم و پاسخ دادند از طریق شعبه و اجرای احکام حالا من متوجه نمی‌شوم اجرای احکام شعبه ی چند و آیا شهرستان اصفهان یا تهران لطفاً راهنمایی بفرمایید برای تایید ارسال شده است به تهران اما هنوز هیچ ابلاغی یا پیامی مبنی بر تایید و مشخص شدن شعبه ی تهران نشده است لطفاً راهنمایی بفرمایید از چه طریقی پیگیری کنم با تشکر و سپاس فراوان از حسن توجه شما لطف کنید آدرس یا شماره تلفن را برای پیگیری در تهران اگر امکان دارد ارسال کنید فرهنگی هستم. لطفاً راهنمایی کنید تشکر از لطف شما

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

چنانچه بایستی حکمی اجرا شود به واحد اجرای احکام ارسال میشود جهت پاسخ تکمیلی مدارک را جهت ملاحظه ارسال نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دادگاه اصفهان موضوع را پیگیری کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

زمان طولانی معمولا سیر می‌کند از شعبه مزبوطه پیگیری کنید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را از طریق دادگاه اصفهان به نحو حضوری پیگیری نمائید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود