مشاوره حقوقی رایگان - فرزند ناخلف

سلام و عرض تشکر.
با فرزند پسر بیست ساله ای که کار نمیکنه و سربازی هم نمیره و نیمه های شب مست و مواد کشیده میاد خونه و داخل آپارتمان صداشو میبره بالا چیکار کنم ؟آیا سامانه ای هست که تماس بگیرم بیان ببرن ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید ایشان را به منزل راه ندهید

اگر ایشان مزاحمتی ایجاد کرد با پلیس تماس بگیرید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. طرح دعوی کنید. میتوانید در منزل راه نداده و در صورت بالا بردن صدا با 110 تماس بگیرید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی خیلی سال است پلیس و نیروی انتظامی برای این قیبل موارد تاسیس شده بلافاصله با پلیس 110 تماس و درخواست بازداشت کتید فردای ان روز هم به دفتر خدمات قضایی مراجعه و شکایت کنید و رضایت ندهید خواهید دید که برای همیشه خاتمه خواهد یافت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با پلیس 110 تماس حاصل فرمائید تا فرزند ناخلف شما را بازداشت نمایند.