مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری پرونده چک برگشتی

با سلام و خسته نباشید
بنده یک چک مشتری داشتم برگشت خورد شکایت کردم زمان رسیدگی به شکایت 10/17 بوده ولی چون خطم گم شده بود نتونستم هفدهم به جلسه رسیدگی برم دیروز که فهمیدم به جلسه رفتم پیگیر شدم گفتن که چون نیومدید دوباره عودت دادن به دادسرا همان روز هفدهم الان 2 هفته هست که گذشته ولی خبری از عدل ایران نشده بهم پیام بده بابت رسیدگی جدید محبت کنید راهنماییم کنید باید کجای دادسرا برم پیگیر بشوم بابت چک در ضمن جلسه رو شورای حل اختلاف انداخته بودن نه من رفتم نه مشتری که چک کشیده بوده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه دادسرا موضوع را پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

قسمت رایانه دادسرا، ولی احتمالا دادگاه باشد نه دادسرا ، مگر اینکه شکایت کیفری کرده باشید با این حال اگر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید و اطلاعات بیشتری بدهید من بیشتر میتوانم کمک کنم

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را از طریق قسمت رایانه دادسرا تحت پیگیری خود قرار دهید.