مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب در صورت حضور در دادگاه

باسلام یک نفر از بنده شکایت کرده و به من اتهام سرقت زده چند باری بنده رو احضار کردند ولی چون نرفتم حکم جلبم رو گرفته ولی نه مدرکی دارد و نه شاهدی.آیا بنده به محض ورود به دادگاه دستگیر و روانه زندان میشم یا حق دارم از خودم دفاع کنم؟
لطفا یک جواب دقیق بهم بدهید
چون خیلی مهمه (رفتن من به زندان یعنی نابودی کل زندگیم)

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ضامن معتبر خودتان به شعبه مراجعه کنید و دفاعیات خود را مطرح کنید و فعلا تا تعیین تکلیف پرونده معمولاً با اخذ ضمانت آزاد می شوید.

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

حتما به شعبه مراجعه کنید وبه همراه خود سند داشته باشید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
می توانید وکیل بگیرید و اگر قصد دارید خودتان مراجعه کنید می توانید ضامن معتبر همراه داشته باشید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه بله
تنها می توانید همراه با ضامن به دادگاه بروید که در صورت قبول ضمانت ایشان آزاد باشید
برای دفاع بهتر است لایحه دفاعیه تخصصی به شعبه ارسال نمایید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
حق دارید از خودتان دفاع کنید.
موفق باشید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم بستگی به مدارک و ادله‌ای دارد که ایشان ارائه دادند و بستگی به دفاع شما دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر ننوشته با ضامن بیایید نه دستگیر نمیشی

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با ضامن معتبر به دادگاه مراجعه نمائید تا به قید ضمانت آزاد شوید.