مشاوره حقوقی رایگان - حکم رابطه نامشروع زن متاهل

زنم مدت 5 سالی بود با پسر خاله اش در ارتباط بود من چون شغل و کارم تهران بود هر 4 یا پنج ماهی به سمنان منزلم میومدم دوتا بچه دارم اولی که بچه خودم به دومی شک 50درصدی دارم واین امر باعث طلاق مون یک سال پیش شد و زنم بعد زمان عده با همون پسرخاله اش ازدواج کرد بچه ها پیش اون من نفقه میدهم الان اجراییه مهریه صادر کرده . من میخوام ببرم دی ان ایDNEبگیرم اگر واقعا بچه پسر خالش باش ثابت شده بشود حکم دوتا چیه. بچه متولد 98طلاق مون سال 1400 بود تا خوندن طلاق نامه تمکین عام خاص داشتیم با تشکر از وکلای عزیز پر کار

پاسخ ها :

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

درصورت اثباط زنای محصنه واعدام برای همسرسابقتا ن میشود ولی مهریه تعلق میگیرد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت اثبات زنای محصنه برای زوجه اعدام و مهریه باید پرداخت شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه زنای زن محصنه با مرد غیرمحصن در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید و درخواست دی ان ای در شکوائیه بفرمائید.
در صورت اثبات، محکوم به سنگسار خواهد شد.