مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون تامین اجتماعی

یک سال قبل حین کار در ساختمان از طبقه 4 سقوط کردم. دو تا از مهره های کمرم شکست و پلاتین گذاشتن. الان بعد از گذشت یک سال دچار اختلال در ادرار و ناتوانی جنسی شده ام.
پاشنه پای راست من هم خوب جوش نخورده و تو راه رفتن مشکل دارم.
آیا با این شرایط من رو از کار افتاده می کنن؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شکایت کنید و اگر خویش فرما هستید تقاضای کمسیون کنید

خسرو شاهین

جناب آقای خسرو شاهین :

سلام شما علاوه بر اینکه میتوانید دیه خود را از مالک ساختمان بگیرید میتوانید با مراجعه به شعبه تامین اجتماعی در صورت تایید از کار افتادگی توسط پزشکی قانونی از مزایای از کار افتادگی استفاده کنید