مشاوره حقوقی رایگان - شارژ ساختمان

با سلام. من آپارتمانی را خریده ام از مسکن مهر برخی افراد زودتر ساکن شده اند اما من تازه دارم کارهای وصل کردن اب و برق و تحویل کلید را انجام میدهم. میگویند شارژ یکسالی که نبودم را تا امروز باید پرداخت کنم. ایا این درست است؟ من که حضور نداشتم که بخواهم هزینه برق و گاز مشترک و ... را پرداخت کنم.

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

شما مشمول بخشی از هزینه های مشترک مثل نگهداری، نظافت، برق اسانسور و ... می شوید. اما اگر ساکن نبوده اید می توانید هزینه هایی که به مصرف داخل واحد ربط دارد پرداخت نکنید. هیئت مدیره اگر ادعایی داشته باشد می تواند علیه شما طرح دعوی کند و شما در شورای حل اختلاف استدلال خود را مطرح کنید. در هر حال بهتر است قوانین آپارتمان نشینی را مطالعه بفرمایید.

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال هزینه های مشترک مجتمع آپارتمانی به واحد های اختصاصی تعلق می گیرد و نه شخص مالک و فرقی نمی کند مالکش چه كسی بوده و چه زمانی واحد اختصاصی را متصرف شده است . البته این متن صریح قانونی به نظر می رسد با شرع سازگاری نداشته باشد چونکه کسی که واحد اختصاصی وی تخلیه بوده هزینه های مصرفی آب ، برق و گاز مشترک ندارد مگر سایر هزینه های مشترک همچون کارهای عمرانی و تعمیراتی و ... که باید بپردازد زیرا مصرفی نیست و اگر قبل از شما واحد اختصاصی مالک داشته و شما از وی خریداری نموده اید می بایست قبل از انتقال مالکیت ، مفاصا حساب واحد اختصاصی را از مالک اخذ می نمودید وگرنه مالک فعلی موظف به پرداخت هزینه های مشترک خواهد بود و پس از پرداخت می تواند برای دریافت هزینه های مشترک پرداختی به مالک قبلی مراجعه نماید و اگر نپرداخت برای مطالبه هزینه ها تا سقف 20 میلیون تومان به شورای حل اختلاف دادگستری محل وقوع ملک مراجعه و بر علیه مستنکف و مالک سابق دادخواست دهد .