مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام . بنده 4 سال ازدواج کردم اکنون قصد جدایی دارم از همسرم . مهریه ایشون طبق دفترچه 110 گرم طلا و 110 سکه یک قطعه زمین بر ذمه پدر است که زمین در دفترچه ازدواج قید نشده و به جای آن ارزش مالی زمین فقط قید شده است مبلغ 40 میلیون اسمی از زمین در دفترچه ازدواج نیست اما در دست نوشته شب خواستگاری هست. هم چنین من شرط تنصیف اموال رو هم امضا کردم و تنها یک خودرو به نامم است و یک مقدار سهام هم در کارگزاری دارم .سوالم این است ایا ایشان میتوانند زمین را هم از پدرم بگیرند یا همان مبلغ 40 میلیون که در دفترچه است محاسبه میشود که بر ذمه پدر است؟
آیا من میتوانم ماشین و سهامم را برای مهریه بفروشم با توجه به تنصیف اموال و اینکه یک مبلغی هم به عنوان رهن خانه نزد صاحبخانه دارم ایا این هم جزو تنصیف اموال است؟ در مورد 110 گرم طلا و طلاهایی که تا امروز برایشان خریدم محاسبه میگردد؟ البته طلاها دست خودم هست. ممنونم.

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

مهریه قابل مطالبه است هر آنچه در سند ازدواج آمده. در دفترچه ازدواج هم اگر تعهدی داده شده است قابل الزام به ایفای تعهد است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هر آنچه که در عقدنامه(بابت مهریه) ذکر شده است قابل مطالبه از سوی زوجه می‌باشد‌.
وانگهی هر مقداری از مهریه که شما تا امروز پرداخت کرده‌اید در محاسبه مهریه محسوب خواهد شد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با شرایط خاصی امکان اقامه دادخواست حقوقی در مورد زمین وجود خواهد داشت و نیاز به بررسی مفاد سند و عقدنامه است
شرط تنصیف دارایی فقط اگر زوجه ناشزه نباشد و با شرایط خاصی امکان مطالبه وجود دارد
اگر خودرو و سهام قبلا توقیف شده باشد امکان فروش وجود نخواهد داشت