مشاوره حقوقی رایگان - اجاره آپارتمان مسکونی به عنوان انباری

باسلام ،همسایه ما منزل مسکونی مستقل خود را اجاره داده به عنوان انباری و یک فرد اسباب میریزد داخل اون ،
کلی سرو صدا اذیت ایجاد کرده ،میخواستم بپرسم ایا کار غیر قانونی محسوب میشه برای صاحبخونه؟
میتونم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تغییر کاربری ملک، یک اقدامی است که خلاف قوانین و مقررات است‌ و از این بابت می‌توانید اقدام به شکایت بفرمائید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا مسالمت امیز و سپس اظهارنامه دهید و نهایتا دادخواست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید وگرنه ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
امکان اقامه شکوائیه مزاحمت وجود خواهد داشت