مشاوره حقوقی رایگان - مجازات تهدید به قتل

سلام ودرود،من ازشخصی طلبکارم وپسرش چندبارزنگ زده خودم وخانوادم رو تهدیدبه مرگ و حتی اسیدپاشی کرده من هم صدای ضبط شده اش رو دارم امروزشکایت هم کردم اگرثابت بشود مجازاتش چی هست؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق ماده 669 قانون مجازات اسلامی _ باب تعزیرات مصوب سال 1375 که در سال 1399 اصلاح شده است مجازات شخص تهدیدکننده به قتل، شلاق تا 74 ضربه یا زندان از یک ماه تا یک سال می‌باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان تهدید شکایت خود را ثبت کنید

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

با دروود
اگر شخصی با هر انگیزه‌ای دیگران را به اسیدپاشی تهدید کند، مطابق قانون به مجازات حبس از 1 ماه تا یک‌ سال و شلاق تا 74 ضربه محکوم خواهد شد. تشخیص و تعیین حداقل و حداکثر مجازات این جرم به عهده قاضی رسیدگی‌ کننده به پرونده است