مشاوره حقوقی رایگان - مشاعات ساختمان . پارکینگ حیاط

با سلام
من مالک یک واحد آپارتمان هستم که در سند پارکینگ ندارد .. ساختمان 6 واحد که 4 واحد دارای پارکینگ میباشند. ولی قسمتی از حیاط جزء مشاعات است که بدون مزاحمت برای مابقی واحد ها میتوان در آن پارک کرد . ولی یکی از مالکان رضایت ندارد از پارک ماشین در حیاط . ولی مابقی واحدها رضایت دارند .. میخواستم بدونم از نظر حقوقی حق با چه کسی است. با تشکر

پاسخ ها :

حبيب  آلبوغبيش

جناب آقای حبيب آلبوغبيش :

با سلام
با توجه به عدم امکان تایپ در صورت تمایل جهت مشاوره با اینجانب تماس بگیرید

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

همسایه ای که موافقت ندارد را نمی توان اجبار به موافقت کرد
با ایشان به طریقی مذاکره کنید و موافقتش را جلب کنید
حق با ایشان است مگر اینکه با شما کنار بیاید