مشاوره حقوقی رایگان - اثبات ورشکستگی

با سلام برادرم و عرض ادب خدمت وکلای محترم برادرم ورشکست شده است و رای دادگاه بدوی بر این مبناست که دلیل تلف مال مشخص نیست و دادخواست ورشکستگی را رد نموده است. اگر اعتراض بدهیم و رای دادگاه تجدید نظر هم همین باشد چه باید بکنیم با توجه به این که اعسار از تاجر پذیرفته نمی‌شود راه چاره چیست؟

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. باید با ادله اثبات نمایید. راه حل دیگری وجود ندارد

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام باید دوباره دادخواست ثبت کنید با دلایل قوی

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

با سلام خدمت حضرتعالی، میتوانید درخواست انحلال شرکت در صورتیکه مدیر عامل شرکت باشند بدهند یا بنا به تصمیم مجمع، انحلال را تصویب و به اداره ثبت شرکتها اعلام نمایند که در این حالت بواسطه خروج موضوعی ، مشمول تعریف قانون تجارت در مورد تاجر نخواهند شد
و در غیر موارد تعریف قانون تجارت برای تجار، این امر به هیچ وجه من الوجوه میسر نیست و اعسار از تاجر پذیرفته نخواهد گردید.