مشاوره حقوقی رایگان - ادعای ارث از ملک

سلام پدر بنده روستا زندگی میکنند و چندین سال از پدر و مادر پیرشون نگه داری کردند و بعد از فوت پدربزرگم همه اموال بین عموها و عمه ها تقسیم شد. و این خونه کلنگی و قدیمی روستا رو بعد انحصار وراثت عموها و عمه ها با رضایت و امضای خودشون به پدرم دادند که مال اون باشد و پدرم به تازگی اون خونه کلنگی رو خراب کرده و به جایش یک خونه نو ساز ساخته و سندش رو گرفته. ولی الان عمه ها و پسر عمو هام ادعا میکنند که تو زمین خونه کلنگی که الان روش خونه ساختیم شریک هستند و از دست پدرم شکایت کردند. تو رو خدا بگید ما چی کار کنیم پدرمون خیلی پیر و مریض شده حتی توان دادگاه رفتن هم ندارد.

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر قبل از هر چیز چند سوال وجود دارد که باید به توجه کرد که در مشاوره تلفنی یا حضوری مشخص می‌شود دوم اینکه اثبات موضوع مالکیت شما باید احراز شود اینکه وراث له شما گفتن ملک مذکور برای شما باشد باید ببینیم چه اسناد و مدارک وجود دارد آیا صرفا شفاهی گفته اند یا مدارکی بین شما رد و بدل شما

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باید دادخواست و مستندات بررسی شود
مشهد هستید درخدمتم 09155077604

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

وکیل بگیرید تا با بررسی پرونده در حل مشکل کمک کند