مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وجه از شرکت یونیک فاینانس

من حدود 4 سال پیش به اعتماد یکی از دوستام که گفت سهم بورس بخریم و توی ربات بورسی سرمایه گذاری کنیم ماشینم رو فروختم و مبلغ دو هزار دلار به حساب رئیس شون واریز کردم تا در ربات بورسی برام دو سهم بگیرد بعد کاشف به عمل اومد شرکت هرمی هست و برای دریافت وجه باید وریفای انجام بشه و این اتفاق نمی افتاد دو سال صبر کردم مدت به اصطلاح قرارداد تموم شود ولی باز پولم برگردانده نشد در آخر مدام من رو سر کار میگذاشتن
و حدود یک سالی هست خبری ازشون ندارم
اگر ممکن هست من پولم رو پس بگیرم یک وکیل به من بگه و پرونده ام رو دست بگیره حق الوکاله رو بعد از گرفتن پولم با شیرینی تقدیمشون میکنم
اگر هم کسی پرونده مشابهی داشته که به سرانجام نرسیده بفرمایید که من دیگر پیگیر نباشم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اینگونه شرکت ها چون بصورت هرمی فعالیت می‌کنند بیشتر شباهت به شرکت های قدیمی هرمی با این تفاوت که دیگر کا یا پول جا به جا نمی‌شود ارز دیجیتال جا به جا می‌شود در اکثر شرکت های این چنینی واریز ارز های دیجیتال پس از مدتی ممکن است با مشکل مواجه شود . معمولا شرکت های اصلی در خارج از کشور هستند و صرفا اعضای غیر رسمی در ایران فعالیت می‌کنند البته همگی شبیه به هم نیستند ساز و کار متفاوت است و تا زمانی که مشکلی پیش نیامده نمی‌توان اشخاص حقوقی با حقوقی را متهم کرد