مشاوره حقوقی رایگان - پيگيري كلاهبرداري يونيك فاينانس

بعد از احراز كلاهبرداري شركت يونيك فاينانس من به ليدرم گفتم تصميم به طرح شكايت براي اعاده ي پرداختم از او را دارم و ايشان گفتند شكايت كن ما تبرئه مي شويم و قاضي منع تعقيب صادر مي كند آيا واقعا براي اين موارد ما خلاء قانوني داريم چون ليدرها شكارچيان شركت براي سرمايه گذاري هستند و پاداش هاي خوبي مي گرفتند پس آنها هم در اين جرم شريكند

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر شما می توانید علیه لیدر شکایت کنید و به نظر خلأ قانونی نداریم
طبق قانون کسانی که اشخاص را به شرکتهای هرمی دعوت می کنند جرم محسوب می شود.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اظهارنظر مستلزم بررسی موضوع ومستندات است

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید ارکان وقوع جرم کلاهبرداری کاملا بررسی شود تا اظهارنظر شود