مشاوره حقوقی رایگان - فروش ارث پدری

سلام ما یک منزل پدری داریم که یک ساله پدرم فوت کرده الان میخواییم بفروشیم یکی از خواهرها نمیخواد بیاد محضر امضا کنه چکاربایدانجام بدیم تا بتونیم بفروشیم 8نفر راضی هست نفر نهم ناراضی ممنونم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بایستی از طریق دادگاه اقدام نمائید تا فرد ناراضی اجبار شود.

مهسا شاه محمدی

سرکار خانم مهسا شاه محمدی :

هریک ازوراث می‌تواند گواهی حصروراثت را ازشورای محل دریافت نمایند سپس درخواست تحریر وتقسیم ترکه را مطرح نماید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
یا باید تمام وراث رضایت به فروش داشته باشند یا از طریق دادگستری تقاضای صدور دستور فروش مال مشاع را مطرح نمایید تا نهایتا ملک پس از دستور دادگاه از طریق مزایده به فروش رسد و سهم هر ورثه پرداخت شود.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم �خواست فروش مال مشاع را از طریق دادگاه پیگیری کنید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

دادخواست باید بدهید از همات اول اجبار نمی شود کرد