مشاوره حقوقی رایگان - گزینش فرهنگیان

سلام من در یک گروه خارجی بودم و از همه کشور ها توی گروه بودند و چت میکردیم. به نظر شما در گزینش فرهنگیان رد میشوم؟
و این که اینستا هم چک میشود

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
بهتر است از این گروها خارج شوید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
تابع شرایط استخدامی سازمان مذکور می‌باشد از آنجا استعلام بگیرید.
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید.
در خصوص نحوه پاسخگویی در نظرسنجی شرکت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر قابل پیگیری باشد احتمالش وجود دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه اینکه چه چیزهایی چک می‌شود یا خیر بستگی کامل به ارگان دارد که می‌خواهید استخدام شوید و سطح حسایت آن ارگان در مرحله گزینش تک تک مراحل دارای امتیاز است و این امتیازبندی است که نشان می‌دهد شما قبول میشید یا خیر