مشاوره حقوقی رایگان - دریافت انشعاب برق برای ملک

یک زمین داخل روستا به من ارث رسیده و بدون مجوز و پروانه خونه ساختم و انشعاب آب هم به من دادند وقتی برای انشعاب برق رفتم دهیاری که نامه بگیرم دهیار میگه زمینت داخل منابع طبیعی هست به فرمانداری هم مراجعه کردم همین جواب داد 5 ساله که به من آب دادند ولی برق نمیدن چند سال پیش خود دهیار اعلام کرد زمین آزاده و جی پی اس هم الان این بازی ها رو در میارن چی کار کنم راهنمایی کنید. ممنونم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای اینکه بخواهید برق داشته باشید می‌بایست مجوز بگیرید برای مجوز اقدام کنید اگر برای منابع طبیعی نیست برای خارج شدن آن نیز می‌توانید اقدام کنید