مشاوره حقوقی رایگان - شکایت همسایه بابت پیشروی

باسلام وقت بخیر زمین کناری ملک من شاکی از اضافه بنا در ملک خودم در طول پیشروی به علت متراژ زمین من کم بوده وجریمه بدوی کمیسیون ماده 100 پرداخت کردم دوباره شاکی شکایت کرده دوباره رفت کمیسیون ماده 100 وجواب قطعی رای به من دادن جریمه پرداخت شده وپایانکار من صادرشده به دستور کمیسیون ماده 100 در زیر رای نوشته که شاکی تا سه ماه وقت اعتراض دردیوان عدالت اداری دارد شاکی من دست بردار نیست میگه 200 میلیون تومان بده تارضایت بدهم یا شکایت به دیوان عدالت اداری میکنم وکیل میگیرم و ملکت تخریب میکنم. لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر.

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع نیازمند برسی بیشتر است
می توانید تحت عنوان اخاذی در صورت وجود مستندات و مدارک اقدام به شکایت نمایید

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

اجازه بدهید موضوع در دیوان مطرح بشود سپس باتوجه به مدارک ارایه شده توسط شاکی از خود دفاع کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورت طرح دعوی در دیوان عدالت اداری به دفاع از خود بپردازید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت شکایت در دیوان با ارسال لایحه از خود دفاع نمایید